At GenmssigdigParaply.dk

Sig ja til stil og bæredygtighed
med klar paraply!

Bryllupsparaplyer er specielt designet med ét bestemt formål. Bryllupsparaplyer skal beskytte dig og dine gæster på den store dag mod det uforudsigelige danske vejr! Her ser vi alene på den kvindelige del af festen – på denne dag er der en del fornemme frisurer, en del dyrt ”outfit” og det feminine og romantiske træder frem i forgrunden. Til dette hører naturligvis en romantisk paraply gennemsigtig med buet skærm og smukt håndtag til den perfekte og vidunderlige kvinde. Mange kvinder holder af det, Hr. Schwann i Korsbæk kaldte for couture. Det skal helst være i modens forskellige farver, og adskillige sætter pris på at kunne forsøge sig med forskellige stilarter og alternative kvindelige farveskær. Denne paraply gennemsigtig er det oplagte valg til afslutningen på bryllupsceremonien udenfor kirke eller rådhus. En bryllupsparaply skal være både storslået, såvel som den skal være romantisk; en ekstra buet skærm stor nok til at dække to. Smuk paraply til bryllupsbilledet. En smuk paraply gennemsigtig som denne i flotte nuancer vil til enhver tid kunne fremkalde det bedste i bruden, ligesom det vil fremhæve en graciøs brudekjole.

Paraply gennemsigtig

Få en smuk paraply gennemsigtig til bryllupsbilledet

En rigtig feminin paraply er om noget et eksempel på, hvorledes en genstand kan være forbilledlig og chik, uden at den er ved siden af det, der udtrykkes på denne dag. Den har sine berettigelse ikke bare som en bryllups paraply; specielt i forhold til den efterfølgende fotografering, eller som en gave til kæresten eller kvinden i dit liv – er den velegnet! Beklædt med blonder, som den er, kan den bruges af kvinder i alle aldre pga. sin rosa ekskvisitte farve. Bring prinsessen frem i bruden og de kvindelige gæster – ikke mindst brudepigerne, hvis denne tradition fortsat holdes i hævd.

Med denne paraply gennemsigtig som udgangspunkt bliver det nemt at finde den couture kun en Hr. Schwann i Korsbæk ville anbefale – selvfølgeligt i en moderne 2022 udgave. Bemærk den yndige “pearl coating” sammen med dimensionen 101 x 93 centimeter i diameter. Paraplybutikken sender varen helt frem til din lokale GLS pakkeshop eller til Post Nords sted for afhentning.

paraply gennemsigtig

Få hurtig og gratis levering på dit næste køb af paraply gennemsigtig

Selv om du først finder ud af i sidst øjeblik du få brug for en paraply det ikke for sent. Paraply gennemsigtig sendes afsted selvsamme dag, du har bestilt den, og det især hvis din ordre er afgivet til os inden kl. 11:30. Selv hvis du bekymrer dig – skulle der mon i sidste øjeblik være noget, du skulle have glemt. Gå nu ikke i panik! Vi kan relativt hurtigt levere gennem den hurtigst mulige service til rådighed, når det kommer til logistikken, så bryllupsparaplyerne når frem i tide til dit bryllup. Hvis du har spørgsmål om størrelse, farve, stil eller kvantitet, kan du trygt kontakte os telefonisk eller på mail, og vi vil være glade for at rådgive dig om valg af den rigtige paraply.

Har du tid nok, tilbyder vi fantastiske brands indenfor paraply gennemsigtig. Paraplybutik.dk udvalg af bryllupsparaplyer er forbilledlig, og yderst velegnet til dit bryllup; de er i øvrigt også noget du kan anvende i forbindelse med andre ”events” som f.eks. receptioner, sportsbegivenheder og familiens forskellige fester de er i øvrigt også noget du kan anvende i forbindelse med andre ”events” som f.eks. receptioner, sportsbegivenheder og familiens forskellige fester. Vi tilbyder kollektioner bestående af bryllupsparaplyer, så du ikke behøver at bekymre dig om vejret på den store dag.

De gennemsigtige paraplyer  er i øvrigt også noget du kan anvende i forbindelse med andre ”events” som f.eks. receptioner, sportsbegivenheder og familiens forskellige fester. Vi tilbyder kollektioner bestående af bryllupsparaplyer, så du ikke behøver at bekymre dig om vejret på den store dag. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan tage højde dit eget og dine gæsters behov for at være forberedt på alle eventualiteter. Hvis du har brug for den hurtige løsning af problemet med et pludseligt uforventet dårligt vejr på din bryllupsdag, kan vi som man siger derovre på de britiske øer altid tilbyde dig en ”Jolly Brolly” bryllupspakke perfekt for dig og dine gæster! 

Hver pakke indeholder det antal paraplyer du skal bruge med henblik på at din familie og venner kan tage vel imod dig, når du forlader kirke eller rådhus. Vi har større golfparaplyer vel designede til at bruden, gommen og bryllupsfesten forbliver tørre. Hvis 50 styk ikke er nok, kan vi hjælpe med yderligere pakker eller individuelle bryllupsparaplyer, så alle får sine behov opfyldt. Paraplyen er kun en del af det hele – rigtigt! Valget af brudekjole kræver ofte en masse tid og en ihærdig indsats. Det er helheden, der tæller. Valget af den stil, der passer våde til momentet, årstiden, vielsen ja ikke mindst festen bagefter, er svært at træffe. Kjolen skal fremhæve fordelene ved brudens figur. På samme tid skal den på en gang være sofistikeret og praktisk. Et godt kendskab til stilarter og deres funktioner vil i høj grad medvirke til at gøre hele udvælgelsesprocessen lettere. Der er flere

Retro paraply til den store dag med ekstra buet skærm

Skal det være det store skrud, der bringer en balsal frem i hendes femtoning? Skal det være det jomfruelige, uskyldsrene og uskyldige look? Skal det være det enkle og retlinede? Eller skal det være inspireret af oldtidens græske gevandter? Eller hvad med det den dristige korte udgave? Mange brudekjoler gør det samme som med den paraply gennemsigtig med ”glas” håndtag med bobler inden i. Man vil gerne have en vintagestil over sit bryllup, så hvad med et sølv maxi-outfit, der passer til foråret i samme farve som paraplyen? Det ville passe perfekt til en rosa bryllupsparaply i retro stil. Blonder og flæser har været der siden det 17. århundredes righoldige portrætter af aristokrater med overdimensioneret kravetøj. Moden har været der hele tiden – nogle hævder, den har været der de sidste 600 år, og nu har den så igen fået en renæssance som en af de største trends. Flæser har en enestående evne til at kunne tilpasse sig til en medfødt enkelhed. Når alt kommer til alt, er det jo egentligt ikke andet et rynket ”stykke klud” som set sat på kanterne på en paraplyskærm eller en kjole. Det er netop denne lethed, der har muliggjort flæsernes overlevelsesevne. De kan stå for en enhver tidstest uanset, hvor meget stadigt skiftende modetendenser har raset. Rige menneskers ubændige trang til at udstille et iøjnefaldende forbrug har selvfølgeligt også spillet med. Man har uden tvivl tidligere nydt at gå rundt og ligne en kæmpe stor iskage. Flæsernes oprindelse er imidlertid en del mere ydmyg end dette. Og det rejser unægtelig spørgsmålet om, hvor flæserne kommer fra? Hvordan kunne en dronning Elisabeth den første være glad for den rynkede tøjeffekt på sin gigantiske krave og hendes ærmer? Og franske Marie Antoinettes flamenco dansere bar også disse sammenfoldede strimler? I det 16. århundrede var det at bære to lag tøj ganske almindeligt. Tyske soldater var blandt de første til at lade skræddere sy nogle rynkede tøjstykker udenpå et mere simpelt indre glat lag tøj – det er en enkel metode, der altid kan fremhæve et og andet ved sin bærer.

Billeder, der går ca. 100 år tilbage med “fine damer”, der bærer en feminin paraply på en høj solskinsdag, illustrerer, hvad paraplyer med blonder og flæser på den tid mestendels blev brugt til. Den skulle beskytte mod solen. Når det bedre borgerskab skulle vise en social position i modsætning til de solbrændte skarnsfolk – skulle man fremfor alt have en fin sart hud. I de brølende tyvere så man flæserne overalt. I 50erne så man en umådeholden reaktion på krigens tøjrationering slå ud som masser af flæser og blonder. I 60erne og 70erne hørte det sammen med hippiebevægelsen og blomsterbørnene. Hvem husker ikke Prinsesse Dianas brudekjole i 80’erne – og i dag ser man Kylie give den gas med samme enkle tøjmode.

Blonder spiller en tidsløs rolle når det kommer til fashionable outfits, og det har det gjort lige siden, de første gang så dagens lys i det sekstende århundrede. Blonder kan være et groft vævet, let åbent stof, som man historisk set skabte ved hjælp af to værktøjer henholdsvis nålen og garnspolen. Begge teknikker var tidskrævende og krævede syerskens eller skrædderens store faglige indsigt. En konsekvens af dette var, at blonder var meget dyre. I løbet af det syttende og attende århundrede, da blonderne blev en væsentlig del af den moderigtige kjole, brugte man ved de kongelige europæiske hoffer mange penge på at erhverve sig de fineste eksempler. På grund af denne efterspørgsel blev nye teknikker løbende udviklet for at gøre fremstillingen af blonder billigere og mindre tidskrævende. Da maskinel fremstilling af blonder endelig blev lanceret i det nittende århundrede, mistede blonderne noget af sin stil, og de udviklede sig til en almindelig forekommende mode, der ofte anvendtes i undertøj, brudetøj og aftentøj.

Hvis du vil give din bryllupsdag et ”touch” af den Victorianske tidsepoke, er denne vintage paraply det virkeligt nye, der vil få den store dag til at fremstå som det perfekte, fordi paraplyen er prikken over i’et; den er det solide fingeraftryk på dagen, når det kommer til stil og elegance. Victorianske paraply gennemsigtig i sølv med smuk ekstra biet skærm, og glas håndtag med bobler inden i, der giver både beskyttelse mod både regn, ligesom den skygger for solen; den ydre skærm med det chikke design er forklaringen på den smukke effekt og paraplyens flotte udseende. Det er lige netop det, der skal til på din specielle dag – de delikate blonder er det feminine touch, der hører det romantiske bryllup til.

Scroll to Top